Salmó Marinat

Salmó Marinat

Ingredients:

  • Salmó
  • Sal
  • Sucre
  • Anet
  • Pebre en gra
  • Oli

 

Primer netejem el salmó, retirem totes les espines i el pesem. El col·loquem a una safata i li afegim anet i el pebre en gra i el cobrim amb una barreja de sal i sucre. La quantitat de sal i sucre depen del pes del salmó. Tenim que afegir el mateix pes del salmó en sal, i la meitat del pes del salmó en sucre. Una vegada cobert el tapem amb una tovallola de tela i l’emboliquem amb film transparent.

El deixem reposar a la nevera durant 48 aplicant-li pes damunt del salmó amb botelles, llaunes, briks o qualsevol cosa que tingam a la nevera. després de 48 hores retirem el film, la tovallola i la barreja de sal i sucre, netejem el salmó i ja està llest per a ser servit afegint-li un poc d’oli.

@xoconsell

  1. Una vegada preparat el salmó podem tallar-lo en 2 o 3 parts, embolicar-lo en film i congelar-lo i ja el tindrem preparat quan el necesitem. Simplement tenim que recordar-se de traure’l del congelador un hora abans.
  2. Per a tallar el salmó a làmines ben fines és més fàcil si encara està un poc congelat amb l’ajuda d’un ganivet ben esmolat.
Anuncios

Publicado el 30 de enero de 2012 en Peix y etiquetado en , , , . Guarda el enlace permanente. 1 comentario.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: