Pollastre al forn amb verdures

Pollastre al forn amb verdures

Ingredients:

  • Cuixes de pollastre
  • Creilles
  • Porro
  • Pimentó verd i roig
  • All
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Romer
  • Vi Moscatell o conyac

 

Pelem i tallem les creilles a rodanxes, tallem el pimentó i el porro i ho col·loquem tot en una font o safata de fang, creant un llit de verdures sobre el que després posarem el pollastre. A continuació fiquem les cuixes de pollastre damunt de les verdures i ho condimentem tot amb oli, sal, un poc de pebre i fulles  de romer. Pelem i tallem un parell d’alls a làmines ben fines i les repartim per tota la font.

 

Ara encenem el forn a uns 180º col·loquem la font al forn i ho reguem tot amb un got de vi moscatell o conyac, depenent de si volem donar-li un gust més dolç o més amarg. Ho fiquem dins del forn de 60  a 90 minuts depenent del tamany de les cuixes de pollastre.  Durant la cocció revisem que el licor no s’evapore del tot per a que el pollastre no quede sec. Podem pegar-li la volta a les cuixes quan comencen a rostir-se per la banda de dalt. Retirem del forn i deixem refredar durant uns minuts.

@xoconsells:

  1. Podem afegir tantes verdures com ens agrade, xampinyons, ceba, carlota, carxofa…
  2. Podem també afegir-li una nyora per a donar-li un gust més picant o un got de caldo de pollastre per a potenciar el sabor.
Anuncios

Publicado el 31 de enero de 2012 en Carns y etiquetado en , , , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: