Puding d’espinacs i gambes amb salmó

Puding d’espinacs i gambes amb salmó

Ingredients:

  • Espinacs
  • Gambes
  • Salmó marinat
  • Panses
  • Nous
  • Pinyons
  • All
  • Ou
  • Nata per a cuinar
  • Maionesa
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Anet

Tallem els caps i les cues de les gambes i els col·loquem en una paella a foc lent amb dos cullerades d’oli i un got d’aigua. Afegim un all tallat per la meitat i ho remenegem tot durant uns minuts. Quan  comence a agafar color vermellós retirem el caldo passant-lo per un colador i fent presió amb una cullera per a traure-hi tot el suc dels caps i les cues. En la mateixa paella afegim les gambes pelades i tallades i un o dos alls picats. Quan comencen a daurar-se afegim els espinacs triturats i condimentem amb sal i pebre. Mentres batem en un bol 2 o 3 ous i ho barregem amb la nata de cuina. Quan els espinacs i les gambes estiguen fregits afegim les panses i els pinyons i ho barregem durant 2 o 3 minuts. Afegim el suc de les gambes, ho barregem amb els ous i la nata i deixem reposar uns minuts. Ho col·loquem tot en un motlle de llauna i ho fiquem al forn (bany de Maria) a 170º-200º  durant 25-30 minuts.

Passat aquest temps ho retirem del forn i deixem refredar durant 30 minuts. Quan estiga gelat el retirem del motlle i ho deixem reposar a la nevera durant 1hora. Abans de servir-ho fiquem una fina capa de maionesa per damunt i li tirem un poc d’anet. Finalment col·loquem el salmó a tires i algunes nous per a decorar.

@xoconsells:

  1. Per a traure el puding no sen’s que es quede pegat podem untar les parets del motell amb mantega i espolvoretjar amb pa ratllat.
  2. No haurem d’omplir el motlle fins a dalt ja que el volum del puding augmentarà al forn.
Anuncios

Publicado el 15 de febrero de 2012 en Peix, Tapes y etiquetado en , , , , , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: