Amanida d’arròs amb salmó i poma

Amanida d’arròs amb salmó i poma

Ingredients:

  • Arròs
  • Salmó marinat
  • Panses
  • Poma
  • Nous
  • Formatge de cabra
  • Cogombrets
  • Maionesa
  • Anet
  • Sal
  • Oli
  • Llorer

Posem l’aigua i afegim l’arròs  amb una mica de sal i oli i unes fulles de llorer i el  deixem coure durant 20 minuts aproximadament. Mentre, tallem el salmó marinat en làmines. Tallem els cogombrets a rodanxes, pelem la poma i la tallem a taquets. Quan l’arròs estiga cuit, el retirem i el rentem amb aigua per refredar-lo i  deixem escorrer.

Quan l’arròs estiga sec el posem en un bol junt al salmó i els cogombrets. Amb un poc d’oli fregim les trossos de poma fins que agafen color i queden daurats. Al mateix temps pelem les nous i les afegim junt amb les panses i  el formatge de cabra.

Per últim rectifiquem de sal i afegim la maionesa i un poc d’anet per a donar-li aroma i color i ho deixem refredar a la nevera.

@xoconsell

  1. També podem fregir el formatge de cabra amb abundant oli i amb molt de foc per a que no es desfacen les rodanxes

Publicado el 30 de enero de 2012 en Amanides, Arrossos y etiquetado en , , , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: