Amanida d’arròs amb salmó i poma
Ingredients:
Posem l’aigua i afegim l’arròs amb una mica de sal i oli i unes fulles de llorer i el deixem coure durant 20 minuts aproximadament. Mentre, tallem el salmó marinat en làmines. Tallem els cogombrets a rodanxes, pelem la poma i la tallem a taquets. Quan l’arròs estiga cuit, el retirem i el rentem amb aigua per refredar-lo i deixem escorrer.
Quan l’arròs estiga sec el posem en un bol junt al salmó i els cogombrets. Amb un poc d’oli fregim les trossos de poma fins que agafen color i queden daurats. Al mateix temps pelem les nous i les afegim junt amb les panses i el formatge de cabra.
Per últim rectifiquem de sal i afegim la maionesa i un poc d’anet per a donar-li aroma i color i ho deixem refredar a la nevera.
@xoconsell
- També podem fregir el formatge de cabra amb abundant oli i amb molt de foc per a que no es desfacen les rodanxes
Deja un comentario
Comments 0