Arròs amb verdures i panses al curry
Ingredients:
- Arròs
- Pimentó roig
- Pimentó verd
- Carlota
- Carabassó
- Porro
- Panses
- Llavors de sèsam torrat
- Oli
- Sal
- Curry
- Caldo de pollastre
Fiquem aigua al foc en una cassola i quan comence a bollir afegim la sal, l’oli i una pastilla de caldo de pollastre concentrat. A continuació afegim l’arròs i deixem coure durant 20 minuts. Quan porte 10 minuts afegim una o dos cullerades grans de curry (al gust) i ho remenegem tot. Rentem i pelem la carlota i la tallem a tacs i ho fiquem a torrar en una paella amb 2 cullerades d’oli. A continuació tallem a tacs els pimentons i el carabassó i ho afegim a la paella quan la carlota ja porte uns 5 minuts de cocció. Tapem la paella i ho deixem torrar durant uns 10 minuts remenejant-ho tot ocasionalment. Piquem el porro ben finet i ho afegim a la paella 2 minuts abans de retirar-la del foc.
Quan l’arròs estiga ben cuit el retirem del foc i l’escorrem amb un colador. El fiquem en un bol i li afegim les verdures, les panses i les llavors de sèsam. Afegim un xorret d’oli d’oliva ho remenegem i deixem refredar uns minuts.
Deja un comentario
Comments 0