Arròs amb verdures i panses al curry

Arròs amb verdures i panses al curry

Ingredients:

  • Arròs
  • Pimentó roig
  • Pimentó verd
  • Carlota
  • Carabassó
  • Porro
  • Panses
  • Llavors de sèsam torrat
  • Oli
  • Sal
  • Curry
  • Caldo de pollastre

Fiquem aigua al foc en una cassola i quan comence a bollir afegim la sal, l’oli i una pastilla de caldo de pollastre concentrat. A continuació afegim l’arròs  i deixem coure durant 20 minuts. Quan porte 10 minuts afegim una o dos cullerades grans de curry (al gust) i ho remenegem tot. Rentem i pelem la carlota i la tallem a tacs i ho fiquem a torrar en una paella amb 2 cullerades d’oli.  A continuació tallem a tacs els pimentons i el carabassó i ho afegim a la paella quan la carlota ja porte uns 5 minuts de cocció. Tapem  la paella i ho deixem torrar durant uns 10 minuts remenejant-ho tot ocasionalment. Piquem  el porro ben finet i ho afegim a la paella 2 minuts abans de retirar-la del foc.

Quan l’arròs estiga ben cuit el retirem del foc i l’escorrem amb un colador. El fiquem en un bol i li afegim les verdures, les panses i les llavors de sèsam. Afegim un xorret d’oli d’oliva  ho remenegem i deixem refredar uns minuts.

Publicado el 7 de marzo de 2012 en Arrossos, Vegetarià y etiquetado en , , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: