Crepes amb creïlla, ou i bacon

Crepes amb creïlla, ou i bacon

Ingredients:

  • Creïlles
  • Ous
  • Bacon
  • Espàrregs
  • Xampinyons
  • Cibulet
  • Llet
  • Farina
  • Mantega
  • Sal
  • Oli

El primer que haurem de fer és la massa per a les crepes. En un bol batem 2 ous i un got de llet (per a 2 persones). Al bany de maria fiquem una tassa amb mantega fins que estiga fosa. Afegim sal i la mantega líquida als ous i la llet ho remenegem tot i anem afegint farina sense deixar de remenjar fins que quede una massa espessa i sense grumolls. És recomanable deixar reposar la massa durant al menys un hora.

Després pelem una o dos creïlles (depèn de la mida) i les tallem a rodanxes grosses. Les col·loquem en una paella amb abundant oli i foc molt suau i les tapem per a queden ben cuites sense arribar a rostir-se massa. Mentre tallem els xampinyons a làmines i els espàrregs per la meitat. Quan les creïlles comencen a daurar-se les retirem del foc a un plat amb paper de cuina per a que absorbeixi tot l’oli i els afegim sal.  En la mateixa paella, retirem un poc d’oli i fregim els xampinyons i els espàrregs i els retirem junt amb les creïlles.

Per a fer les crepes necessitem una crepera o una paella ampla i anti-adherent. Afegim una cullerada de mantega a la paella fins que quede ben líquida i afegim la massa en el centre mentre anem movent la paell fins  que quede una fina massa ben repartida per tota la paella. Quan la massa comence a bambollejar i daurar-se podem pegar-li la volta amb una espàtula. Quan estiga ben daurada per les dos bandes la retirem a un plat ample i afegim al bell mig les creïlles i els xampinyons. Mentre fregim un ou en una paella amb oli (podem aprofitar el d’abans) i torrem el bacon i ho col·loquem damunt de les creïlles junt amb els espàrregs. Desprès tanquem la crepe i afegim el cibulet picat per a decorar.

Anuncios

Publicado el 8 de marzo de 2012 en Tapes y etiquetado en , , , , . Guarda el enlace permanente. 2 comentarios.

  1. Te que estar que flipes!!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: