Crepes amb creïlla, ou i bacon
Ingredients: 
- Creïlles
- Ous
- Bacon
- Espàrregs
- Xampinyons
- Cibulet
- Llet
- Farina
- Mantega
- Sal
- Oli
El primer que haurem de fer és la massa per a les crepes. En un bol batem 2 ous i un got de llet (per a 2 persones). Al bany de maria fiquem una tassa amb mantega fins que estiga fosa. Afegim sal i la mantega líquida als ous i la llet ho remenegem tot i anem afegint farina sense deixar de remenjar fins que quede una massa espessa i sense grumolls. És recomanable deixar reposar la massa durant al menys un hora.
Després pelem una o dos creïlles (depèn de la mida) i les tallem a rodanxes grosses. Les col·loquem en una paella amb abundant oli i foc molt suau i les tapem per a queden ben cuites sense arribar a rostir-se massa. Mentre tallem els xampinyons a làmines i els espàrregs per la meitat. Quan les creïlles comencen a daurar-se les retirem del foc a un plat amb paper de cuina per a que absorbeixi tot l’oli i els afegim sal. En la mateixa paella, retirem un poc d’oli i fregim els xampinyons i els espàrregs i els retirem junt amb les creïlles.
Per a fer les crepes necessitem una crepera o una paella ampla i anti-adherent. Afegim una cullerada de mantega a la paella fins que quede ben líquida i afegim la massa en el centre mentre anem movent la paell fins que quede una fina massa ben repartida per tota la paella. Quan la massa comence a bambollejar i daurar-se podem pegar-li la volta amb una espàtula. Quan estiga ben daurada per les dos bandes la retirem a un plat ample i afegim al bell mig les creïlles i els xampinyons. Mentre fregim un ou en una paella amb oli (podem aprofitar el d’abans) i torrem el bacon i ho col·loquem damunt de les creïlles junt amb els espàrregs. Desprès tanquem la crepe i afegim el cibulet picat per a decorar.
Te que estar que flipes!!!!
està està! jajajaja