Pits de pollastre farcits amb xampinyons i pernil

Pits de pollastre farcits amb xampinyons i pernil

Ingredients:

  • Pits de pollastre
  • Pernil
  • Xampinyons
  • Paté
  • Formatge
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Orenga

 

Col·loquem les tires de pernil en una cassola de fang i condimentem els pits de pollastre amb sal i pebre. Untem els pits de pollastre amb paté i afegim els xampinyons tallats a làmines. Ho tapem tot amb les tires de pernil del fons de la cassola, reguem amb un xorret d’oli  i ho fiquem al forn a 170º durant 15 minuts. Passats els 15 minuts fiquem damunt el formatge i afegim l’orenga. Ho deixem gratinar durant 5 minuts més fins que el formatge  comence a fondres i rostir-se.

Anuncios

Publicado el 6 de marzo de 2012 en Amanides. Añade a favoritos el enlace permanente. Deja un comentario.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: