“Piquillos” d’arròs salvatge amb bolets i pernil

DSC_6244

 Ingredients:

Arròs Salvatge  · Pebrots del “Piquillo”  ·  Bolets   · Pernil  · Formatge Emmental  · Oli  · Sal  · Orenga

Comencem bollint l’arròs a un perol amb aigua calenta, unes gotes d’oli i un poc de sal i orenga  durant uns 18-20 minuts. Mentre rentem i tallem els bolets i els fregim a una paella amb 2 cullerades d’oli i un poc de sal. Quan comencen a estar ben daurats tallem el pernil a tires i l’afegim als bolets.

Quan l’arròs estiga ben cuit retirem tota l’aigua i el col·loquem a un bol on li afegim els bolets i pernil i el formatge emmental ratllat. Ho remenegem tot i ho utilitzem per a omplir els pebrots del piquillo. Deixem refredar uns minuts i ho servim a una font amb unes cullerades d’oli d’oliva.

DSC_6238

DSC_6228DSC_6255

Anuncios

Publicado el 16 de mayo de 2013 en Arrossos, Tapes y etiquetado en , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: