Sepionet en salsa verda amb bacon i bolets

08052013-DSC_5877 Ingredients:               #1 Sepionet               #4 tires de bacon         #Bolets al gust        #Sal                               #Oli                       #Alls             #Julivert            #Romer

Primer prepararem la salsa verda: Piquem en un morter 2 o 3 dents d’all, 3 o 4 branquetes de julivert i un poc de sal i quan estiga tot ben picat afegim mig got d’oli d’oliva i ho remengem tot. A continuació rentem el sepionet i el col·loquem a una planxa a foc viu pintant-lo amb un poc de salsa verda. Quan el sepionet ja ha deixat anar tota l’aigua el tallem a daus amb un ganivet gran o tissores sobre la mateixa planxa.

Quan el sepionet ja està tallat afegim els bolets, unes cullerades més de salsa verda i un poc de romer. Ho remenegem tot i ho deixem a foc viu durant uns 5 minuts. Al mateix temps tallem el bacon a tires fines, ho col·loquem a la planxa junt al sepionet i els bolets. Remenegem 2-3 minuts més i servim en una font afegint-li el que ens quede de la salsa verda.

08052013-DSC_5863 08052013-DSC_5861 08052013-DSC_588808052013-DSC_5867

Anuncios

Publicado el 9 de mayo de 2013 en Peix y etiquetado en , , , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: