Rotllet d’espàrrecs amb pernil i poma

DSC_5594

Ingredients (2 per)

4 -6 Espàrrecs · 4-6 Tallades de pernil · 1 Creïlla · 1 Poma · Oli · Sal · Pebre Roig

Abans de començar fiquem a calfar un perol amb aigua i una mica de sal i fiquem a coure la creïlla durants un 5-7 minuts. Passat aquest temps retirem la creïlla, la tallem a rodanxes grosses i la fregim durant uns 10 minuts a una paella amb abundant oli i foc viu. Mentre, tallem la poma a rodanxes més fines. Retirem les creïlles a un plat amb paper de cuina i fregim durant 5 minuts la poma aprofitant l’oli de les creïlles.

Quan la poma estiga ben daurada la retirem, retirem l’oli excedent i fiquem a daurar els espàrrecs remenejant-los constantment. Col·loquem les creïlles i la poma a una font i els afegim sal i un poc de pebre roig. Quan els espàrrecs estiguen ben fets, els tallem en 3 parts i els enrotllem amb les tallades de pernil.  Per últim els servim junt amb la creïlla i la poma i unes gotes d’oli d’oliva.

DSC_5623

DSC_5611  DSC_5616

Publicado el 26 de abril de 2013 en Tapes, Verdures y etiquetado en , . Guarda el enlace permanente. 2 comentarios.

  1. Això te molt bona pinta, veges quan mos fas una degustació…….
    Firma : tio Rafa…..

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: