Polp a la galega

 Ingredients:

Polp bollit · Creilla · Sal grossa · Pebre roig · Oli d’oliva

DSC_3957

Aquest es un plat molt ràpid i senzill de preparar. En primer lloc rentem i pelem un parell de creïlles  a foc viu i una mica de sal. Als 15 minuts aproximadament retirem la creïlla i la fregim a una paella amb unes gotes d’oli fins que quede ben daurada.  A continuació tallem el polp ja bollit a làmines  i el col·loquem junt a les creïlles a un plat o font preferiblement de fusta.

Afegim la sal grossa, el pebre roig i ho reguem tot amb abundant oli d’oliva i ho servim amb un poc de pa. És aconsellable servir el polp a una tempertaura més be templada.DSC_3947

Publicado el 11 de febrero de 2013 en Peix, Tapes y etiquetado en , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: