Botifarra d’arròs amb formatge i confitura de tomaca

DSC_3730

Botifarra d’arròs · Formatge «El Caserio» en porcions · Confitura de tomaca · Pa ratllat · Ou · Oli · Torrades de pa

Començarem tallant la botifarra a rodanxes d’un cm. aproximadament i fregint-les a una paella amb unes gotetes d’oli a foc molt lent durant 2 o 3 minuts per cada costat. Mentre batem un ou i passem les porcions de formatge per ou i pa ratllat (és aconsellable empanar-los 2 vegades).

Quan la botifarra estiga ben fregida, la retirem a un paper absorvent i fregim el formatge amb abundant oli i foc viu. Untem la confitura de tomaca en les torrades de pa i col·loquem la botifarra i el formatge quan estiga ben daurat.

Publicado el 5 de febrero de 2013 en Arrossos, Tapes y etiquetado en , , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: