Ingredients (4 per)
4 pebrots rojos · 8 xampinyons · 3 tomaques · 1/2 porro · 1 all · 1 kg de carn picada · tacs de pernil · 8 cullerades grans d’arròs
En primer lloc tallem els xampinyons a taques ben menuts i els fregim a una paella ampla amb un xorret d’oli a foc molt lent. Afegim el porro tallat la carn picada i els tacs de pernil. Afegim sal i pebre i un all picat i deixem fregir. Quan la carn comcence a coures ratllem les tomaques i les afegim a la paella. A continuació fem el mateix amb l’arròs i afegim un poc més de sal. Ho remenegem tot be i deixem sofregir durant uns 5 minuts.
Mentre rentem tallem els pebrots per la part superior i els col·loquem a una font ampla de fang. Afegim un got d’aigua gran a la paella amb l’arròs i la carn i ho remenegem. En una cullera omplim els pebrots i els tapem amb l’ajuda d’uns escuradents. Els pintem un poc amb oli i els fiquem al forn precalfat a uns 200º durants uns 40-50 minuts fins que l’arròs estiga ben cuit.
Deja un comentario
Comments 0