Carxofes · Bolets · Formatge Emmental · Pernil ·Nous · Sal · Oli . Llima · Alls · Pebre Roig
Primer rentem les carxofes i retirem les capes superiors mésdures i les tallem a làmines d’un centímetre aproximadament. Les col·loquem en una caçola de fang, les pintem amb oli, unes gotes de llima i un poc de sal. Afegim també un allet o dos picats per damunt de les carxofes i ho fiquem al forn precalfat a uns 180º. Ara li llevem la cua als bolets i els pintem un poc amb més d’oli. Quan les carxofes comencen a rostir-se (15 – 20 minuts) col·loquem un bolet damunt de cada làmina. Afegim un poc de sal i ho deixem al forns altres 10-15 minuts. Per últim afegim el formatge damunt dels bolets, empolvorem amb un poc de pebre roig i unes quantes nous i esperem uns 5 minuts més.
Quan els bolets estiguen ben cuits, les puntes de la carxofa comencen a ennegrir i el formatge comence a rostir-se, ho retirem del forn i deixem refredar uns minuts. Ho servim a un plat o font ampla amb unes tallades de pernil i un poc de pa i a gaudir d’un plat sencill i saludable.
Deja un comentario
Comments 0