Carxofa al forn amb bolets i emmental

DSC_3229Carxofes · Bolets · Formatge Emmental · Pernil ·Nous · Sal · Oli . Llima · Alls · Pebre Roig

Primer rentem les carxofes i retirem les capes superiors mésdures i les tallem a làmines d’un centímetre aproximadament. Les col·loquem en una caçola de fang, les pintem amb oli, unes gotes de llima i un poc de sal. Afegim també un allet o dos picats per damunt de les carxofes i ho fiquem al forn precalfat a uns 180º. Ara li llevem la cua als bolets i els pintem un poc amb més d’oli. Quan les carxofes comencen a rostir-se (15 – 20 minuts) col·loquem un bolet damunt de cada làmina. Afegim un poc de sal i ho deixem al forns altres 10-15 minuts. Per últim afegim el formatge damunt dels bolets, empolvorem amb un poc de pebre roig i unes quantes nous i esperem uns 5 minuts més.DSC_3221DSC_3226

   Quan els bolets estiguen ben cuits, les puntes de la carxofa comencen a ennegrir i el formatge comence a rostir-se, ho retirem del forn i deixem refredar uns minuts. Ho servim a un plat o font ampla amb unes tallades de pernil i un poc de pa i a gaudir d’un plat sencill i saludable.

Publicado el 11 de enero de 2013 en Tapes, Vegetarià, Verdures y etiquetado en , , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: