Torrada de paté mariner amb anxoves

Ingredients (4 persones):

DSC_3201

  • Lletuga x 1
  • Palets de carranc  x 10
  • Gambes pelades x 10
  • Ceba tendra x 1
  • Anxoves
  • Tomaquets Cherry
  • Oli
  • All
  • Julivert
  • Maionesa
  • Pa torrat

Per a preparar el paté necesitem rentar i tallar unes 6 o 7 fulles de lletuga. Quan més gran i més verdes millor. Ho col·loquem a una picadora junt amb els palets de carranc i les gambes (ja bollides) i la ceba i ho triturem fins que quede tot ben menut. Afegim la maionesa i ho remenegem bé i reservem a la nevera fins poc abans de servir-ho.

Aquest paté el podem servir, en tartaletes, amb pa, o amb torrades de pa junt a una anxova i un tomaquet Cherry. En un morter fiquem un all, el julivert i l’oli i ho piquem tot per a fer una salsa verda que utilitzarem per a a amanir un poc la torrada.

DSC_3211DSC_3209

Publicado el 7 de enero de 2013 en Amanides, Tapes y etiquetado en , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: