Tallarins a la Góriz

Tallarins a la Góriz

Ingredients:

  • Tallarins
  • Xampinyons
  • Bacon
  • Fuet
  • Porro
  • Nata de cuina
  • Formatge Parmesà
  • Oli
  • Sal
  • Orenga
  • Nou Moscada

Primer fiquem a calfar aigua en un perol i quan comence a bollir afegim sal, oli i el tallarins i ho deixem coure durant uns 12-15 minuts. Mentre piquem els xampinyons i el porro i ho fregim en una paella amb dos cullerades d’oli. Quan els xampinyons comencen a daurar-se afegim el bacon a tires i el fuet (sense la pell) tallar a làmines. Ho remenegem tot durant un parell de minuts i afegim la nata de cuina, l’orenga i un poc de nou moscada.

Quan els tallarins estiguen ben cuits, retirem l’aigua i quan la nata comence a espessir i bambollejar l’afegim als tallarins i ho remenegem tot. A continuació ho servim en plats i afegim el formatge parmesà per damunt dels tallarins.

Anuncios

Publicado el 13 de septiembre de 2012 en Pasta y etiquetado en , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: