Sushi de verdures

Sushi de verdures

Ingredients:

  • Arròs
  • Fulles d’algues Nori
  • Carlota
  • Xampinyons
  • Pimentó
  • Albergínia
  • Oli
  • Sal
  • Llima
  • Sala de Soja
  • Wasabi

 

El primer que farem sera ficar aigua a calfar en un perol amb sal i oli. Quan comence a bollir afegim l’arròs i ho deixem coure durant 20 minuts. Quan l’arròs estiga bollit retirem tota l’aigua, afegim unes gotes de llima  i el deixem escorrer i refredar durant uns minuts. Mentres pelem i tallem a tires la carlota, l’albergínia, i el pimentó i ho ofegem  a una paella amb unes gotes d’oli. Quan estiguen ben daurats els retirem i tallem els xampinyons a làmines i els fem a la planxa durant uns minuts.

Quan tingam la verdura preparada fiquem una fulla d’alga Nori en una estoreta de fusta i col·loquem l’arròs i les verdures que desitjem a un costat. Amb l’ajuda de l’estoreta enrotllem l’alga prensant be amb els dits. Quan tingam un roll ben prensat i consistent mullem amb unes gotes d’aigua l’alga per a que quede ben segellat. Tallem el roll a tacs grossos i ho servim amb un bol de salsa de soja i un poc de pasta de Wasabi.

@xoconsells:

  1. L’elabroació de l’arròs per a Sushi és un poc més complicada i fastigosa però podem gaudir d’un bon sushi amb un arròs bollit a la manera tradicional.
Anuncios

Publicado el 28 de agosto de 2012 en Arrossos, Tapes, Vegetarià, Verdures y etiquetado en , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: