Sushi de verdures
Ingredients:
- Arròs
- Fulles d’algues Nori
- Carlota
- Xampinyons
- Pimentó
- Albergínia
- Oli
- Sal
- Llima
- Sala de Soja
- Wasabi
El primer que farem sera ficar aigua a calfar en un perol amb sal i oli. Quan comence a bollir afegim l’arròs i ho deixem coure durant 20 minuts. Quan l’arròs estiga bollit retirem tota l’aigua, afegim unes gotes de llima i el deixem escorrer i refredar durant uns minuts. Mentres pelem i tallem a tires la carlota, l’albergínia, i el pimentó i ho ofegem a una paella amb unes gotes d’oli. Quan estiguen ben daurats els retirem i tallem els xampinyons a làmines i els fem a la planxa durant uns minuts.
Quan tingam la verdura preparada fiquem una fulla d’alga Nori en una estoreta de fusta i col·loquem l’arròs i les verdures que desitjem a un costat. Amb l’ajuda de l’estoreta enrotllem l’alga prensant be amb els dits. Quan tingam un roll ben prensat i consistent mullem amb unes gotes d’aigua l’alga per a que quede ben segellat. Tallem el roll a tacs grossos i ho servim amb un bol de salsa de soja i un poc de pasta de Wasabi.
@xoconsells:
- L’elabroació de l’arròs per a Sushi és un poc més complicada i fastigosa però podem gaudir d’un bon sushi amb un arròs bollit a la manera tradicional.
Deja un comentario
Comments 0