Amanida de creïlla, tomaca i llom

Amanida de creïlla, tomaca i llom

Ingredients:

  • Creïlles
  • Tomaques
  • Filets de Llom
  • Xampinyons
  • Pa
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Herbes provençals
  • Caramel líquid

Per a realitzar esta amanida és convenient tindre les creïlles ja bollides i fredes. Una vegada bollides les pelem i les tallem a daus en companyia de la tomaca. A una paella torrem els filets de llom tallats a tires amb un poc de pebre i acontinuació els xampinyons tallats a làmines. Després tallem el pa (a poder ser del dia anterior) a xicotets daus i el fregim en una paella amb unes gotes d’oli. Ho col·loquem tot a un bol i condimentem amb la sal, l’oli i les herbes provençals. Per últim afegim un poc de caramel líquid per a donar-li un gust dolç.

Anuncios

Publicado el 2 de agosto de 2012 en Amanides y etiquetado en , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: