Creïlles Farcides

Creïlles Farcides

Ingredients:

  • Creïlles
  • Xampinyons
  • Porro
  • Pernil
  • Nata
  • Formatge ratllat
  • Nou moscada
  • Sal
  • Oli
  • Orenga

 

El primer que haurem de fer es rentar be les creïlles per llevar tota la terra i tallar-les per la meitat. Després buidem l’interior de les creïlles amb una cullera o ganivet, deixant una base de creïlla d’un mig centimetre a les corfes que hem buidat. Reservem el que hem retirat a un plat i untem les corfes amb unes gotes d’oli i sal i les col·loquem al forn a uns 150-180º.

Mentre piquem el que hem buidat de les creïlles i ho fregim a una paella amb dos cullerades d’oli. Quan comence a agafar color afegim els xampinyons i el porro picat, ho remenegem tot i afegim el pernil a tires o a taquets. Deixem fregir uns 8 o 10 minuts més i afegim nata de cuina, un poc de sal i un poc de nou moscada. Quan la nata comence a espessir retirem les corfes del forn i les replenem amb el contigut de la paella. Col·loquem per damunt un poc de formatge ratllat i un poc d’orenga i ho gratinem al forn fins que el formatge quede rostidet.

Anuncios

Publicado el 21 de julio de 2012 en Tapes, Verdures y etiquetado en , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: