Creïlles Farcides
Ingredients:
- Creïlles
- Xampinyons
- Porro
- Pernil
- Nata
- Formatge ratllat
- Nou moscada
- Sal
- Oli
- Orenga
El primer que haurem de fer es rentar be les creïlles per llevar tota la terra i tallar-les per la meitat. Després buidem l’interior de les creïlles amb una cullera o ganivet, deixant una base de creïlla d’un mig centimetre a les corfes que hem buidat. Reservem el que hem retirat a un plat i untem les corfes amb unes gotes d’oli i sal i les col·loquem al forn a uns 150-180º.
Mentre piquem el que hem buidat de les creïlles i ho fregim a una paella amb dos cullerades d’oli. Quan comence a agafar color afegim els xampinyons i el porro picat, ho remenegem tot i afegim el pernil a tires o a taquets. Deixem fregir uns 8 o 10 minuts més i afegim nata de cuina, un poc de sal i un poc de nou moscada. Quan la nata comence a espessir retirem les corfes del forn i les replenem amb el contigut de la paella. Col·loquem per damunt un poc de formatge ratllat i un poc d’orenga i ho gratinem al forn fins que el formatge quede rostidet.
Deja un comentario
Comments 0