Empanada de gambes amb alls tendres i espinacs

Empanada de gambes amb alls tendres i espinacs

Ingredients:

  • Pasta fullada
  • Gambes pelades
  • Creïlles
  • Espinacs
  • Alls tendres
  • Porro
  • Ou
  • Sal
  • Pebre
  • All
  • Oli
  • Romer

Per començar rentem i pelem les creïlles, les tallem a rodanxes i les fregim a foc lent en una paella amb oli fins que comencen a daurar-se. Les retirem a un plat amb paper de cuina i fregim a la mateixa paella les gambes junt amb els alls tendres i el porro. Ho retirem tot i ofeguem els espinacs picats amb 2 cullerades d’oli un poc de sal i pebre i 2 allets tallats a làmines.Ho condimentem tot amb un poc de sal i romer i ho deixem refredar uns minuts.

Mentre, aplanem la pasta fullada en el banc de la cuina amb un poc de farina i li donem forma quadrada tallant les vores amb un ganivet. La col·loquem a una safata de forn amb paper vegetal i fem un llit amb les creïlles fregides. A continuació afegim els espinacs i després les gambes junt amb el porro i els alls tendres. Tanquem les vores i amb la pasta excedent fem uns rollets que col·locarem a la banda de dalt acabant de tancar l’empanada. Per últim, batem un ou i amb un pinzell pintem tota l’empanada fins que quede ben lluenta i la col·loquem al forn a 180-200º durant 20 o 25 minuts.

Anuncios

Publicado el 13 de julio de 2012 en Pasta, Tapes, Verdures y etiquetado en , , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: