Empanada de gambes amb alls tendres i espinacs
Ingredients:
- Pasta fullada
- Gambes pelades
- Creïlles
- Espinacs
- Alls tendres
- Porro
- Ou
- Sal
- Pebre
- All
- Oli
- Romer
Per començar rentem i pelem les creïlles, les tallem a rodanxes i les fregim a foc lent en una paella amb oli fins que comencen a daurar-se. Les retirem a un plat amb paper de cuina i fregim a la mateixa paella les gambes junt amb els alls tendres i el porro. Ho retirem tot i ofeguem els espinacs picats amb 2 cullerades d’oli un poc de sal i pebre i 2 allets tallats a làmines.Ho condimentem tot amb un poc de sal i romer i ho deixem refredar uns minuts.
Mentre, aplanem la pasta fullada en el banc de la cuina amb un poc de farina i li donem forma quadrada tallant les vores amb un ganivet. La col·loquem a una safata de forn amb paper vegetal i fem un llit amb les creïlles fregides. A continuació afegim els espinacs i després les gambes junt amb el porro i els alls tendres. Tanquem les vores i amb la pasta excedent fem uns rollets que col·locarem a la banda de dalt acabant de tancar l’empanada. Per últim, batem un ou i amb un pinzell pintem tota l’empanada fins que quede ben lluenta i la col·loquem al forn a 180-200º durant 20 o 25 minuts.
Deja un comentario
Comments 0