Pits de pollastre amb sobrassada i bacon
Ingredients:
- Pits de pollastre
- Sobrassada
- Bacon
- Albergínia
- Oli
- Ou
- Farina
- Sal
- Pebre roig
- Orenga
Primer tallem l’albergínia a làmines, la passem per ou batut i farina i la fregim amb oli calent per a fer la base del plat. Quan estiga daurada la retirem a un plat amb paper de cuina. Després condimentem els pits de pollastre amb sal i pebre roig i els torrem a una paella. Quan estiguen ben fets per una banda, els peguem la volta i untem la part de dalt amb sobrassada per a que es vaja fonent amb la calor.
Quan els pits de pollastre estiguen ben fets els col·loquem damunt de les albergínies i torrem el bacon a la mateixa paella. Ho col·loquem damunt de la sobrassada i afegim un poc d’orenga per tot el plat. Per últim afegim les gotes d’oli que ha soltat la sobrasada i el bacon a la paella per damunt de tot el plat.
Deja un comentario
Comments 0