Pits de pollastre amb sobrassada i bacon

Pits de pollastre amb sobrassada i bacon

Ingredients:

  • Pits de pollastre
  • Sobrassada
  • Bacon
  • Albergínia
  • Oli
  • Ou
  • Farina
  • Sal
  • Pebre roig
  • Orenga

Primer tallem l’albergínia a làmines, la passem per ou batut i farina i la fregim amb oli calent per a fer la base del plat. Quan estiga daurada la retirem a un plat amb paper de cuina. Després condimentem els pits de pollastre amb sal i pebre roig i els torrem a una paella. Quan estiguen ben fets per una banda, els peguem la volta i untem la part de dalt amb sobrassada per a que es vaja fonent amb la calor.

Quan els pits de pollastre estiguen ben fets els col·loquem damunt de les albergínies i torrem el bacon a la mateixa paella. Ho col·loquem damunt de la sobrassada i afegim un poc d’orenga per tot el plat. Per últim afegim les gotes d’oli que ha soltat la sobrasada i el bacon a la paella per damunt de tot el plat.

Publicado el 3 de julio de 2012 en Carns y etiquetado en , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: