Marietes Cherry amb paté de pistatxo i tàperes

Marietes Cherry amb paté de pistatxo i tàperes

Ingredients:

  • Tomaques Cherry
  • Tàperes
  • Pistatxos
  • Olives
  • Cibulet
  • Oli
  • Mantega
  • Llesques de pa
  • Xocolata

 

Per a fer el paté retirem la corfa i la pell dels pistatxos (aproximadament un got), rentem les tàperes i ho col·loquem tot a un bol amb una cullerada de mantega i una tassa d’oli i ho triturem tot amb una batedora. Untem les llesques de pa amb el paté i les col·loquem a un plat.

A continuació tallem les tomaques cherry per la meitat i fem un xicotet tall per a fer la forma de les ales. Les col·loquem damunt de les llesques i repetim el procés amb les olives per tal de fer el cap de les marietes. A continuació fiquem la xocolata a un got i la fonem al microones i amb un furgadents pintem les taques negres a les tomaques. Per últim tallem el cibulet i el col·loquem pel forat de les olives per a fer les antenes.

@xoconsells:

  1. Per tal de fer unes marietes més reals podem gastar olives negres.
  2. Podem substituir el paté per formatge d’untar o melmelada del gust que desitgem.
Anuncios

Publicado el 20 de junio de 2012 en Tapes, Vegetarià, Verdures y etiquetado en , , , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: