Pebrots farcits
Ingredients:
- Pebrots de llauna
- Tonyina
- Anxoves
- Lletuga
- Cogombrets
- Ou
- Oli
- Sal
- Orenga
- Maionesa
El primer que farem serà ficar a bollir un o dos ous en un perol amb aigua calenta i un poc de sal. A continuacuó rentem la lletuga, la tallem a tires ben fines i la col·loquem a un plat. Afegim la tonyina, les anxoves i els cogombrets picats. Afegim la maionesa i l’orenga i ho barrejem tot. Ara retirem els pebrots de la llauna llevant l’oli i els omplim amb la barreja que acabem de preparar.
Una vegada farcits els col·loquem a un plat i afegim un rajolí d’oli i un poc d’orenga. Quan l’ou estiga bollit li retirem la corfa i el tallem a làmines. col·loquem les rodanxes d’ou damunt dels pebrots i ho deixem refredar a la nevera durant uns 15 o 20 minuts.
Deja un comentario
Comments 0