Tomaques farcides amb anxoves

Tomaques farcides amb anxoves

Ingredients:

  • Tomaques
  • Tonyina
  • Anxoves
  • Blat de moro
  • Formatge “Philadelphia”
  • Oli
  • Anet

 

Per començar rentem les tomaques i tallem la part superior. Amb un ganivet o cullera buidem l’interior de les tomaques i ho retirem a un plat. Li afegim la tonyina, les anxoves picades, el blat de moro i el formatge i ho remenegem tot. Omplim de nou les tomaques amb tota la barreja i afegim un poc d’anet. Tornem a tapar les tomaques amb la part superior i ho fiquem al forn a 180º durant 25-30 minuts fins que comencen a rostir-se.

A l’hora de servir-ho deixem refredar durant uns miuts i col·loquem les tomaques  a un plat ample. Afegim unes quantes anxoves i un poc d’anet o orenga per a decorar.

@xoconsells:

  1. Podem substituir el formatge Philadelphia per algun tipus de formatge d’untar amb gust a fines herbes.
  2. També podem afegir un poc de pa ratllat i una o dos cullerades d’olivada abans de tancar les tomaques per a ficar-les al forn.
xoconsells patrocinats per La Prima Amparo.
Anuncios

Publicado el 10 de junio de 2012 en Tapes, Verdures y etiquetado en , , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: