Frankfurts farcits amb bolets

Frankfurts farcits amb bolets

Ingredients:

  • Salsitxes frankfurt
  • Xampinyons
  • Xampinyons de Portobello
  • Ceba
  • Formatge ratllat
  • Sal
  • Salsa ketchup
  • Oli
  • Orenga

En primer lloc partirem els frankfurts per la meitat amb ganivet gran i amb un ganivet més menut i amb punta buidem l’interior de les salsitxes i ho retirem. Després rentem i piquem  la ceba i els xampinyos i els fregim en una paella amb dos culleradés d’oli i una mica de sal. Quan la ceba comence  a daurar-se piquem també a trossets menuts la carn que hem retirat dels frankfurts i l’afegim a la paella. Ho remenegem tot i ho deixem fregir durant 2 o 3 minuts.

A continuació col·loquem les salsitxes buides a una safata de forn i els afegim un poc de ketchup  i les emplenem amb el sofregit que acabem de fer. Les cobrim amb el formatge ratllat i una mica d’orenga i  ho fiquem al forn (precalfat) a 180º uns 5 o 6 minuts fins que el formatge estiga ben fos i comence a rostir-se.

@xoconsells:

  1. És aconsellable que les salsitxes frankfurt siguen el més grosses possible
  2. També podem afegir un poc de mostassa
Anuncios

Publicado el 30 de mayo de 2012 en Tapes y etiquetado en , , , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: