Frankfurts farcits amb bolets
Ingredients:
- Salsitxes frankfurt
- Xampinyons
- Xampinyons de Portobello
- Ceba
- Formatge ratllat
- Sal
- Salsa ketchup
- Oli
- Orenga
En primer lloc partirem els frankfurts per la meitat amb ganivet gran i amb un ganivet més menut i amb punta buidem l’interior de les salsitxes i ho retirem. Després rentem i piquem la ceba i els xampinyos i els fregim en una paella amb dos culleradés d’oli i una mica de sal. Quan la ceba comence a daurar-se piquem també a trossets menuts la carn que hem retirat dels frankfurts i l’afegim a la paella. Ho remenegem tot i ho deixem fregir durant 2 o 3 minuts.
A continuació col·loquem les salsitxes buides a una safata de forn i els afegim un poc de ketchup i les emplenem amb el sofregit que acabem de fer. Les cobrim amb el formatge ratllat i una mica d’orenga i ho fiquem al forn (precalfat) a 180º uns 5 o 6 minuts fins que el formatge estiga ben fos i comence a rostir-se.
@xoconsells:
- És aconsellable que les salsitxes frankfurt siguen el més grosses possible
- També podem afegir un poc de mostassa
Deja un comentario
Comments 0