Rotllet de xampinyons amb pernil i formatge

Rotllet de xampinyons amb pernil i formatge

Ingredients:

 

  • Xampinyons
  • Pernil
  • Formatge ratllat
  • Pasta filo
  • Mantega 
  • Oli
  • Orenga

Per a començar rentem i piquem ls xampinyons i els fregim en una paella amb dos cullerades d’oli durant uns 5 minuts. Després afegim a la paella el pernil picat o a tacs, ho barregem i ho deixem fregir 2 o 3 minuts més. A continuació retirem els xampinyons i el pernil a un plat i afegim el formatge ratllat i l’orenga.  Extenem les fulles de pasta filo en un lloc net i sec i afegim el farcit amb una cullera. Ho enrotllem anant amb compte de no trencar la pasta i deixant els extrems ben segellats. A continuació, amb un pinzell, ho pintem amb mantega fosa, i ho fiquem al forn a 180º durant 15 o 20 minuts.

Anuncios

Publicado el 18 de mayo de 2012 en Tapes y etiquetado en , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: