Ou cruixent amb creïlles

Ou cruixent amb creïlles

Ingredients:

 

  • Pasta filo
  •  1 Ou
  • 2 Creïlles
  • Bacon
  • Sal
  • Oli
  • Orenga

 

 

Primer rentem i pelem les creïlles i les tallem a rodanxes no massa grosses. Les fregim a foc suau fins que queden ben cuites i daurades. Mentres tallem la pasta filo a tires llarges d’uns 10 cms d’ample i les col·loquem en un bol o got ample i fiquem abundant oli a calfar a foc suau en un perol estret i alt. Quan l’oli estiga calent afegim al bol de la pasta l’ou, el bacon, una mica de sal i un poc d’orenga.

Quan les crïlles estiguen ben daurades les retirem del foc i les col·loquem a un plat amb paper de cuina i les condimentem amb un poc de sal. A continuació tanquem la pasta filo amb l’ou i el bacon fent una espècie de saquet i el col·loquem suaument al perol amb l’oli calent. Quan la pasta comence a daurar-se i agafar color marró el retirem del foc i el col·loquem a un altre plat amb paper de cuina fins que absorveixi tot l’oli excedent.

@xoconsells:

  1. És aconsellabe que l’ou no quede massa cuit i quede més be líquid i sucós.
  2. Per a que les puntes del saquet no queden massa rostides i ennegrides podem col·locar el saquet a l’oli calent i mantindre’l agafat uns 30 o 40 segons i després soltar-loper a que és facen les puntes del saquet.
  3. En lloc de creïlles podem acompanyar-lo també amb, puntilla, xampinyons, espàrrecs,…etc.

Publicado el 9 de mayo de 2012 en Tapes y etiquetado en , , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: