Cous-Cous de verdures

Cous-Cous de verdures

Ingredients:

  • 250g Cous-Cous (4p)
  • 1/2 Pimentó
  • 1 Ceba
  • 1 Carabassó
  • 1/2 Porro
  • 2 Carlotes
  • 1 Tomaca
  • Oli
  • Sal
  • Mantega
  • Curry

 

Primer haure de ficar a bollir en un perol la mateixa quantitat d’aigua que el pes Cous-Cous (250g per a 4 persones aprox.). A continuació rentem i tallem a taquets el pimentó, la ceba, el carabassó i les carlotes i ho fregim a foc lente en una paella amb 2 cullerades d’oli i una mica de sal. Quan l’aigua comence a bollir afegim un xorret d’oli i sal i retirem del foc, afegim el cous-cous, el curry i  una cullerada de mantega i deixem reposar uns 3 minuts. Ho remengem tot i ho tornem a ficar al foc durant 2 o 3 minuts fins que absorveixi tota l’aigua.

Quan les verdures comencen a daurar-se afegim el porro picat i la tomaca tallada a tacs, ho remenegem tot i ho deixem fregir 3 o 4 minuts més. Col·lem el cous-cous i el deixem refredar en un bol. Després afegim les verdures, un xorret d’oli i ho remenegem tot fins que quede ben repartit. Rectifiquem de sal i curry si fora necessari i deixem refredar durant uns 10 minuts.

@xoconsells:

  1. Podem donar-li un toc dolç al cous-cous afegint unes quantes panses amb companyia de la tomaca i el porro.
  2. Per aconseguir un cous-cous més sabrós podem afegir mitja pastilla de caldo de pollastre o verdures a l’aigua quan comence a bollir.
Anuncios

Publicado el 8 de mayo de 2012 en Vegetarià, Verdures y etiquetado en , , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: