Cous-Cous de verdures
Ingredients:
- 250g Cous-Cous (4p)
- 1/2 Pimentó
- 1 Ceba
- 1 Carabassó
- 1/2 Porro
- 2 Carlotes
- 1 Tomaca
- Oli
- Sal
- Mantega
- Curry
Primer haure de ficar a bollir en un perol la mateixa quantitat d’aigua que el pes Cous-Cous (250g per a 4 persones aprox.). A continuació rentem i tallem a taquets el pimentó, la ceba, el carabassó i les carlotes i ho fregim a foc lente en una paella amb 2 cullerades d’oli i una mica de sal. Quan l’aigua comence a bollir afegim un xorret d’oli i sal i retirem del foc, afegim el cous-cous, el curry i una cullerada de mantega i deixem reposar uns 3 minuts. Ho remengem tot i ho tornem a ficar al foc durant 2 o 3 minuts fins que absorveixi tota l’aigua.
Quan les verdures comencen a daurar-se afegim el porro picat i la tomaca tallada a tacs, ho remenegem tot i ho deixem fregir 3 o 4 minuts més. Col·lem el cous-cous i el deixem refredar en un bol. Després afegim les verdures, un xorret d’oli i ho remenegem tot fins que quede ben repartit. Rectifiquem de sal i curry si fora necessari i deixem refredar durant uns 10 minuts.
@xoconsells:
- Podem donar-li un toc dolç al cous-cous afegint unes quantes panses amb companyia de la tomaca i el porro.
- Per aconseguir un cous-cous més sabrós podem afegir mitja pastilla de caldo de pollastre o verdures a l’aigua quan comence a bollir.
Deja un comentario
Comments 0