Arròs salvatge amb verdures i oli balsàmic

Arròs salvatge amb verdures i oli balsàmic

Ingredients:

  • Arròs salvatge
  • Pimentó 
  • Xampinyons
  • Espàrrecs
  • Tàperes
  • Oli
  • Sal
  • Orenga
  • Romer
  • All
  • Anet

 

El primer que haurem de fer és preparar el nostre propi oli balsàmic. Omplim mig gotet am oli d’oliva i afegim l’orenga, el romer l’anet i un all tallat a làmines. Ho barregem tot i ho deixem repossar durant al menys un hora. Mentres fiquem a calfar un perol amb aigua i quan comence a bollir afegim sal, oli i l’arròs salvatge.

A continuació rentem i tallem els espàrrecs i el pimentó i ho fregim amb 2 cullerades d’oli. Quan comencen a daurar-se afegim els xampinyons tallats a làmines i ho deixem sofregir durant 5 minuts més. Quan l’arròs estiga ben cuit (15 minuts aprox.) el colem i el deixem refredar uns minuts. Afegim els xampinyons, els parrecs i el pimentó i unes quantes tàperes ben rentades. Per últim, colem l’oli amb un colador ben fi i l’afegim a l’arròs i les verdures i ho remenegem tot.

@xoconsells:

  1. És recomanable consumir a temperatura ambient. Podem deixar-lo refredar durant uns 15 minuts o reservar-lo a la nevera

Publicado el 2 de mayo de 2012 en Arrossos, Vegetarià, Verdures y etiquetado en , , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: