Arròs salvatge amb verdures i oli balsàmic
Ingredients:
- Arròs salvatge
- Pimentó
- Xampinyons
- Espàrrecs
- Tàperes
- Oli
- Sal
- Orenga
- Romer
- All
- Anet
El primer que haurem de fer és preparar el nostre propi oli balsàmic. Omplim mig gotet am oli d’oliva i afegim l’orenga, el romer l’anet i un all tallat a làmines. Ho barregem tot i ho deixem repossar durant al menys un hora. Mentres fiquem a calfar un perol amb aigua i quan comence a bollir afegim sal, oli i l’arròs salvatge.
A continuació rentem i tallem els espàrrecs i el pimentó i ho fregim amb 2 cullerades d’oli. Quan comencen a daurar-se afegim els xampinyons tallats a làmines i ho deixem sofregir durant 5 minuts més. Quan l’arròs estiga ben cuit (15 minuts aprox.) el colem i el deixem refredar uns minuts. Afegim els xampinyons, els parrecs i el pimentó i unes quantes tàperes ben rentades. Per últim, colem l’oli amb un colador ben fi i l’afegim a l’arròs i les verdures i ho remenegem tot.
@xoconsells:
- És recomanable consumir a temperatura ambient. Podem deixar-lo refredar durant uns 15 minuts o reservar-lo a la nevera
Deja un comentario
Comments 0