Pastís mariner

Pastís Mariner

Ingredients:

  • Pa de motlle
  • Gambes
  • Palets de carranc
  • Lletuga
  • Besugo
  • Salsa Rosa
  • Blat de moro
  • Orenga

 

Primer rentem les fulles de lletuga i les piquem ben fines junt amb els palets de carranc. Ho col·loquem tot a un bol gran i afegim el besugo, les gambes bollides i el blat de moro i ho remenegem tot. Després en una safata col·loquem les llesques de pa de motlle creant tota una base el més uniforme possible. La pintem amb salsa rosa i afegim la barreja del bol. ho cobrim tot amb un altra capa de pa i repetim el mateix procediment. Per últim ho tapem tot amb més pa, tornem a pintar de salsa rosa i ho decorem amb lletuga, palets de carranc, i l’orenga

 

@xoconsells:

  1. També podem canviar el contigut d’una de les capes per una capa de salsa rosa i salmó marinat

 

 

 

Anuncios

Publicado el 23 de marzo de 2012 en Peix, Tapes y etiquetado en , , , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: