Tallarins amb espinacs a la carbonara
Ingredients:
- Tallarins
- Ceba
- Xampinyons
- Bacon
- Espinacs
- Formatge ratllat
- Nata per a cuinar
- All
- Pebre
- Nou moscada
- Oli
- Sal
- Alfàbrega
Fiquem un perol amb aigua a calfar i quan comence a bollir afegim sal, un xorret d’oli, i els tallarins. Remenegem tot i deixem coure durant 10 o 12 minuts. Mentre pelem i tallem la ceba a taquets i els xampinyons a làmines i ho fregim en una paella amb dos cullerades d’oli a foc lent. Als 5 minuts afegim els espinacs, un parell d’alls tallats tambe a làmines, un poc de pebre molt i un grapat de sal . Ho remenegem tot i deixem coure durant uns 10 minuts fins que l’aigua dels espinacs comence a evaporar-se. Aleshores afegim el bacon tallat a tires, la nata per a cuinar i la nou moscada. Deixem espessir mentre escorrem els tallarins i els afegim a la paella. Afegim el formatge ratllat i l’alfàbrega i ho remenegem tot durant 2 o 3 minuts fins que la salsa quede ben enganxada als tallarins.
@xoconsells:
- Si volem que la salsa quede ben enganxada als tallararins és recomanable no rentar-los amb aigua després de bollir-los.
Deja un comentario
Comments 0