Tallarins amb espinacs a la carbonara

Tallarins amb espinacs a la carbonara

Ingredients:

  • Tallarins
  • Ceba
  • Xampinyons
  • Bacon
  • Espinacs
  • Formatge ratllat
  • Nata per a cuinar
  • All
  • Pebre
  • Nou moscada
  • Oli
  • Sal
  • Alfàbrega

 

Fiquem un perol amb aigua a calfar i quan comence a bollir afegim sal, un xorret d’oli, i els tallarins. Remenegem tot i deixem coure durant 10 o 12 minuts. Mentre pelem i tallem la ceba a taquets i els xampinyons a làmines i ho fregim en una paella amb dos cullerades d’oli a foc lent. Als 5 minuts afegim els espinacs, un  parell d’alls tallats tambe a làmines, un poc de pebre molt i  un grapat de sal . Ho remenegem tot i deixem coure durant uns 10 minuts fins que l’aigua dels espinacs comence a evaporar-se. Aleshores afegim el bacon tallat a tires, la nata per a cuinar i la nou moscada. Deixem espessir mentre escorrem els tallarins i els afegim a la paella. Afegim el formatge ratllat i l’alfàbrega i ho remenegem tot durant 2 o 3 minuts fins que la salsa quede ben enganxada als tallarins.

@xoconsells:

  1. Si volem que la salsa quede ben enganxada als tallararins és recomanable no rentar-los amb aigua després de bollir-los.
Anuncios

Publicado el 9 de marzo de 2012 en Pasta y etiquetado en , , , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: