Filets de lluç amb verdures a la cervesa

Filets de lluç amb verdures a la cervesa

Ingredients:

  • Filets de lluç
  • Calamars
  • Carabassó
  • Xampinyons
  • Pimentó verd
  • Oli
  • Sal
  • Farina
  • Pebre en gra
  • Cervesa

 

Primer rentem i tallem els xampinyons, el carabassó i el pimentó i ho ofeguem tot en una cassola amb un xorret d’oli i sal. Mentre salpimentem els filets de lluç i els arrebossem amb farina. Quan les verdures estiguen ben cuites afegim els calamars i els filets de lluç (amb la pell a la banda de baix) i ho reguem tot amb un pot de cervesa i mig got d’aigua. afegim 4 o 5 grans de pebre, ho tapem i ho deixem coure a foc molt suau durant 15 o 20  minuts dins que el lluç estiga ben cuit. Els ultims 5 minuts podem destapar-ho i pujar-li el foc per a que la cervesa s’acabe d’evaporar.

Publicado el 9 de marzo de 2012 en Peix y etiquetado en , , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: