Filets de lluç amb verdures a la cervesa
Ingredients:
- Filets de lluç
- Calamars
- Carabassó
- Xampinyons
- Pimentó verd
- Oli
- Sal
- Farina
- Pebre en gra
- Cervesa
Primer rentem i tallem els xampinyons, el carabassó i el pimentó i ho ofeguem tot en una cassola amb un xorret d’oli i sal. Mentre salpimentem els filets de lluç i els arrebossem amb farina. Quan les verdures estiguen ben cuites afegim els calamars i els filets de lluç (amb la pell a la banda de baix) i ho reguem tot amb un pot de cervesa i mig got d’aigua. afegim 4 o 5 grans de pebre, ho tapem i ho deixem coure a foc molt suau durant 15 o 20 minuts dins que el lluç estiga ben cuit. Els ultims 5 minuts podem destapar-ho i pujar-li el foc per a que la cervesa s’acabe d’evaporar.
Deja un comentario
Comments 0