Cocktail de gambes amb nous i figues

Cocktail de gambes amb nous i figues

Ingredients:

  • Lletuga
  • Gambes
  • Nous
  • Figues seques
  • Besugo
  • Xampinyons
  • Oli
  • Sal
  • Salsa rosa

Rentem i tallem els xampinyons a làmines i els fregim en una paella a foc lent amb 2 cullerades d’oli. Mentres rentem la lletuga i la tallem a tires ben fines. Col·loquem la lletuga en un bol i li afegim les nous i el besugo i les figues tallades per la meitat. Condimentem amb sal i oli i afegim els xampinyons quan estiguen ben daurats. A continuació torrem les gambes en una paella amb un grapat de sal, les pelem i les col·loquem al bol de la lletuga. Afegim la salsa rosa i ho deixem refredar a la nevera uns 15 minuts abans de servir.

@xoconsell:

  1. Si no tenim salsa rosa podem fer-la nosaltres ficant en un got maionesa, ketchup, pebre, el suc de mitja taronja i un xorret de mistela o conyac i remenejant fins que quede sense grumolls i d’un color rosa uniforme

Anuncios

Publicado el 5 de marzo de 2012 en Amanides y etiquetado en , , , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: