Costelles de corder a la provençal amb creïlles i carlota

Costelles de corder a la provençal amb creïlles i carlota

Ingredients:

  • Costelles de corder
  • Creïlla
  • Ceba
  • Carlota
  • Pa ratllat
  • All
  • Julivert
  • Herbes provençals
  • Ou
  • Oli
  • Sal
  • Conyac

Primer rentem i pelem 1 o 2 creïlles i 2 o 3 carlotes i  les tallem a rodanxes grosses. Tallem la ceba a tires i ho fiquem tot en una cassola de fang. Afegim oli i sal i ho fiquem al forn a uns 170º.  A continuació condimentem les costelles amb sal i pebre, batem un ou i deixem les costelles a remull en l’ou. En un morter piquem un o dos alls, el julivert i les herbes provençals, afegim un gotet d’oli i ho deixem reposar uns minuts.

Fiquem el pa ratllat en un plat i empanem les costelles banyades en ou amb el pa. Les col·loquem a la cassola i afegim per damunt l’oli del morter amb l’all, el julivert i les herbes. A continuació afegim un xorret de conyac per tota la cassola i ho deixem al forn a uns 150º durant 20 minuts aproximadament.

Anuncios

Publicado el 2 de marzo de 2012 en Carns y etiquetado en , , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: