Arròs a la cubana amb ou i plàtan
Ingredients:
- Arròs
- Tomata triturada
- Ceba
- Ou
- Plàtan
- Sal
- Oli
- Sucre
- Orenga
- Llorer
Fiquem a calfar aigua i quan comence a bollir afegim un xorret d’oli, sal i unes fulles de llorer. Afegim l’arròs i el deixem coure durant 20 minuts. En una paella amb 3 o 4 cullerades d’oli fiquem a fregir la tomata a foc lent. Li afegim sal, orenga i una culleradeta de sucre per a llevar-li l’amargor. Piquem una ceba a trossets ben fins i ho afegim a la tomata. Remenegem la tomata ocasionalment per a evitar que es pegue a la paella. Passats els 20 minuts escorrem l’arròs, retirem la tomata del foc i ho servim en plats. En una paella amb abundant oli, fregim els ous afegint una mica de sal després els plàtans tallats per la meitat i ho col·loquem al plat.
Deja un comentario
Comments 0