Arròs a la cubana amb ou i plàtan

Arròs a la cubana amb ou i plàtan

Ingredients:

  • Arròs
  • Tomata triturada
  • Ceba
  • Ou
  • Plàtan
  • Sal
  • Oli
  • Sucre
  • Orenga
  • Llorer

Fiquem a calfar aigua i quan comence a bollir afegim un xorret d’oli, sal i unes fulles de llorer. Afegim l’arròs i el deixem coure durant 20 minuts. En una paella amb 3 o 4 cullerades d’oli fiquem a fregir la tomata a foc lent. Li afegim sal, orenga i una culleradeta de sucre per a llevar-li l’amargor. Piquem una ceba a trossets ben fins i ho afegim a la tomata. Remenegem la tomata ocasionalment per a evitar que es pegue a la paella. Passats els 20 minuts escorrem l’arròs, retirem la tomata del foc i ho servim en plats. En una paella amb abundant oli, fregim els ous afegint una mica de sal després els plàtans tallats per la meitat i ho col·loquem al plat.

Publicado el 1 de marzo de 2012 en Arrossos y etiquetado en , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: