Albergínies farcides amb llonganissa i pernil

Albergínies farcides amb llonganissa i pernil

Ingredients:

  • Albergínies
  • Pimentó roig
  • Ceba
  • Xampinyons
  • Llonganissa
  • Pernil
  • Formatge ratllat
  • Sal
  • All
  • Oli
  • Romer

Rentem i tallem el pimentó a taquets, piquem una ceba i ho fiquem a fregir en una paella amb abundant oli i foc molt lent. Tallem les albergínies per la meitat i les buidem amb l’ajuda d’un ganivet o una cullera. Tot el que retirem ho tallem a trossos i ho afegim a la paella i junt amb els xampinyons tallats a làmines. Afegim un gotet d’aigua i una mica de salromer. Ho remenegem tot i ho tapem i ho deixem coure de 7 a 10 minuts fins que el pimento i la ceba comencen a coures. A continuació tallem les llonganisses a taquets i les afegim a la paella.

Mentre fregim la verdura fiquem les corfes de les albergínies en una cassola de fang i les fiquem al forn a uns 200º. Quan les llonganisses comencen a daurar-se afegim el pernil tallat a tires ho remenegem durant un minut i ho retirem del foc. Replenem les corfes d’albergínia amb les verdures i llonganisses i ho cobrim tot amb el formatge ratllat. Ho fiquem al forn i ho deixem gratinar durant uns 15 minuts fins que el formatge quede be rostit.

@xoconsell:

  1. En lloc d’un got d’aigua, a la verdura podem afegir-li un got de caldo de pollastre o un xorret de mistela o conyac.
Anuncios

Publicado el 1 de marzo de 2012 en Verdures y etiquetado en , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: