Tagliatelle de tinta de sèpia amb calamars i gambes al Pesto

Tagliatelle de tinta de sèpia amb calamars i gambes al Pesto

Ingredients:

  • Tagliatelle de tinta de sepia
  • Calamars
  • Gambes
  • Llavors de sèsam
  • All
  • Oli
  • Alfàbrega
  • Formatge Parmesà

 

Fiquem a bollir els tagliatelle en una cassola amb sal i oli durant 10 o 12 minuts. En una paella amb dos cullerades d’oli fregim els calamars i les gambes pelades fins que estiguen ben daurades. Escorrem els tagliatelle i els col·loquem en un plat amb les gambes i els calamars i afegim les llavors de sèsam tostat.

En un morter preparem la salsa Pesto amb all, oli, sal, afàbrega i formatge parmesà i ho afegim als tagliatelle.

Anuncios

Publicado el 28 de febrero de 2012 en Pasta y etiquetado en , , , , , . Guarda el enlace permanente. 1 comentario.

  1. genial recepta la dels tagliatelle. Fàcil i ràpid de fer i pa xuplar-se els dits.. què més es pot demanar?????

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: