Llibrets de llom i plàtan amb salsa de curry

Llibrets de llom i plàtan amb salsa de curry

Ingredients:

  • Lloms de porc
  • Plàtan
  • Ceba
  • Porro
  • Xampinyons
  • Llet
  • Farina
  • Curry
  • Sal
  • Pebre
  • Oli

Condimentem els filets de llom amb sal, pebre i oli d’oliva i col·loquem la meitat d’ells en una safata per a forn. Pelem i tallem un o dos plàtans en rondanxes i els fregim durant uns segons en una paella amb abundant oli a foc fort. Quan estiguen daurats els fiquem damunt dels filets de llom i els tapem amb la resta dels filets. Fiquem la safata al forn a uns 200º durant 10 o 15 minuts fins que el llom estiga completament fet.

Per a fer la salsa piquem la ceba, el porro i els xampinyons i ho fregim en una paella a foc suau durant 10 minuts aproximadament. A continuació calfem un gran got de llet i li afegim 2 o 3 culleradetes de curry (al gust) i ho remenegem fins que agafe un color groguenc. Afegim una cullerada sopera de farina a la paella, ho remenegem tot i afegim la llet amb el curry. Remenegem durant uns minuts fins que la salsa comence a espessir.  Retirem els llibrets del forn i els servim amb companyia de la salsa.

Anuncios

Publicado el 28 de febrero de 2012 en Carns y etiquetado en , , , , , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: