Papes casolanes amb salsa verda

Papes casolanes amb salsa verda

Ingredients:

  • Creïlla
  • Oli
  • Sal
  • All
  • Julivert

 

 

Rentem i pelem la creïlla. Amb un ganivet ben esmolat la tallem a làmines ben fines. Les col·loquem en una paella amb abundant oli a foc molt lent i ho tapem per a que es facen be per dins. Passats 3 o 4 minuts destapem i pujem el foc per a que queden ben rostides. Les retirem de la paella i les fiquem en un plat  amb paper de cuina per a llevar-los tot l’oli. Afegim sal i deixem refredar uns minuts.

Mentres, piquem un all i unes fulles de julivert, afegim sal  i ho piquem tot en un morter. Afegim oli d’oliva i ho remenegem tot durant uns minuts. Afegim la salsa verda a les papes i a gaudir.

@xoconsells:

  1. Si tenim maquineta per a tallar fiambre podem  utilitzar-la per a tallar les creïlles i que queden totes del mateix tamany
  2. Podem colar la salsa verda per a llevar-li el gust de l’all i el julivert
Anuncios

Publicado el 23 de febrero de 2012 en Tapes y etiquetado en , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: