Espaguetis a la bolognesa amb xampinyons i tàperes

Espaguetis a la bolognesa amb xampinyons i tàperes

Ingredients:

  • Espaguetis
  • Carn picada
  • Tomata
  • Ceba
  • Xampinyons
  • Tàperes
  • Formatge ratllat
  • All
  • Oli
  • Sal
  • Alfàbrega
  • Orenga

Fiquem a aigua a calfar i quan comence a bollir afegim la sal, l’oli i els espagetis i ho deixem coure durant 15 minuts. Mentres fregim la carn picada en una paella a foc lent i 3 cullerades d’oli, quan la carn comence a fer-se afegim una ceba picada, 4 o 5 xampinyons tallats a làmines i un all o dos partits per la meitat. Ho remenegem tot i afegim la tomata triturada. Afegim sal i alfàbrega i deixem fregir a foc lent durant 15 o 20 minuts fins que s’evapore tota l’aigua. Quan estiga apunt d’evaporar-se afegim les tàperes i deixem reduir uns minuts.

Escorrem els espaguetis i els col·loquem en una cassola de fang, afegim el formatge ratllat i la tomata fregida. Ho remenegem tot fins que estiga ben repartit i ho cubrim amb més formatge ratllat. Afegim l’orenga i ho fiquem al forn durant 5 o 6 minuts per a gratinar-ho. Quan el formatge de dalt quede rostit ho retirem del forn i deixem refredar durant uns minuts.

@xoconsells:

  1. Per aconseguir una salsa més cremosa podem afegir un xorret de llet a la tomata abans de retirar-la del foc
  2. També podem afegir una cullerada de sucre a la tomata per a llevar -li l’amargor.
Anuncios

Publicado el 22 de febrero de 2012 en Pasta y etiquetado en , , , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: