Croquetes d’arròs amb ceba caramelitzada i pernil

Croquetes d’arròs amb ceba caramelitzada i pernil

Ingredients:

  • Arròs
  • Ceba
  • Pernil
  • Formatge ratllat
  • Ou
  • Pa ratllat
  • Sal
  • Oli
  • Orenga

 

Fiquem a bollir l’arròs amb sal i oli durant 20 minuts. Mentres en una paella amb abundant oli d’oliva i foc molt lent fiquem la ceba tallada a tires i anem remenejant. Quan la ceba comence agafar color marrnet (color café amb llet) afegim 2 cullerades d’aigua i continuem remenejant. Repetim aquest procés 2 o 3 vegades durant 15 minuts fins que la ceba estiga totalment caramelitzada i tinga un color marró oscur. Posem l’arròs bollit i la ceba en un bol i li afegim el pernil i el formatge ratllat i ho barregem tot per aconseguir una massa suficientmen compacta per a poder treballar amb ella.

A continuació agafem la barreja amb una cullera, li donem la forma desitjada i l’empanem passant-la per l’ou batut i després per un plat amb  pa ratllat i l’orenga. Després les fregim en una paella amb abundant oli i foc fort fins que estiguen daurades i cruixents. Retirem a un plat amb paper de cuina per absorbir l’oli i deixem refredar durant uns minuts.

Publicado el 20 de febrero de 2012 en Arrossos, Tapes y etiquetado en , , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: