Hojaldre de verdures i pernil

Hojaldre de verdures i pernil

Ingredients:

  • Pasta fullada
  • Creïlles
  • Xampinyons
  • Porro
  • Carxofes
  • Pernil
  • Ou
  • Oli
  • Sal

Pelem i tallem les creïlles a rodanxes i les fregim a foc molt lent i amb abundant oli. Retirem les fulles exteriors de la carxofa, tallems els cors i seguim el mateix procediment que amb les creïlles (és recomanable tapar-ho per a que es facen completament). Mentre fregim tot aplanem la pasta fullada, li donem forma rectangular i la fiquem damunt d’una safata per a forn amb paper vegetal pintat amb oli. Col·loquem les creïlles i les carxofes en la base i al mateix temps fregim els xampinyons a làmines i el porro picat. Quan comence a daurar-se ho col·loquem també en la pasta, afegim pernil tallat a tires i tanquem la pasta donant-li la forma desitjada. A continuació la pintem amb ou batut i la posem al forn a 200º durant 20 o 25 minuts.

@xoconsells

  1. Podem utilitzar els excedents de la pasta fullada per decorar el plat
Anuncios

Publicado el 18 de febrero de 2012 en Tapes y etiquetado en , , , , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: