Hojaldre de verdures i pernil
Ingredients:
- Pasta fullada
- Creïlles
- Xampinyons
- Porro
- Carxofes
- Pernil
- Ou
- Oli
- Sal
Pelem i tallem les creïlles a rodanxes i les fregim a foc molt lent i amb abundant oli. Retirem les fulles exteriors de la carxofa, tallems els cors i seguim el mateix procediment que amb les creïlles (és recomanable tapar-ho per a que es facen completament). Mentre fregim tot aplanem la pasta fullada, li donem forma rectangular i la fiquem damunt d’una safata per a forn amb paper vegetal pintat amb oli. Col·loquem les creïlles i les carxofes en la base i al mateix temps fregim els xampinyons a làmines i el porro picat. Quan comence a daurar-se ho col·loquem també en la pasta, afegim pernil tallat a tires i tanquem la pasta donant-li la forma desitjada. A continuació la pintem amb ou batut i la posem al forn a 200º durant 20 o 25 minuts.
@xoconsells
- Podem utilitzar els excedents de la pasta fullada per decorar el plat
Deja un comentario
Comments 0