Panini de xampinyons i pernil

Panini de xampinyons i pernil

Ingredients:

  • Pa
  • Pernil
  • Xampinyons
  • Porro
  • Panses
  • Nata per a cuinar
  • Formatge ratllat
  • Nou moscada
  • Oli
  • Sal
  • Orenga

Tallem els xampinyons a làmines i piquem el porro i ho fregim en una paella amb abundant oli i sal. Quan comence a daurar-se afegim les tires de pernil i les panses i ho remenegem tot durant 2 minuts. A continuació afegim la nata per a cuinar i la nou moscada i ho deixem a foc lent fins que comence a espessir. Durant aquest procés ho remenegem insistentment per a que no es pegue a la paella.

Després de 5 o 6 minuts retirem del foc i ho deixem refredar uns minuts. Tallem el pa i afegim damunt la nata amb els xampinyons i el pernil. Li fiquem el formatge ratllat per damunt i l’orenga i ho fiquem al forn a 200º durant 5 o 10 minuts.

Publicado el 14 de febrero de 2012 en Pasta, Tapes y etiquetado en , , , , , , . Guarda el enlace permanente. 1 comentario.

  1. Menos cocinar y mas estudiar porfavor, que esta claro que esto se lo copias a Arguiñano.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: