Panini de xampinyons i pernil
Ingredients:
- Pa
- Pernil
- Xampinyons
- Porro
- Panses
- Nata per a cuinar
- Formatge ratllat
- Nou moscada
- Oli
- Sal
- Orenga
Tallem els xampinyons a làmines i piquem el porro i ho fregim en una paella amb abundant oli i sal. Quan comence a daurar-se afegim les tires de pernil i les panses i ho remenegem tot durant 2 minuts. A continuació afegim la nata per a cuinar i la nou moscada i ho deixem a foc lent fins que comence a espessir. Durant aquest procés ho remenegem insistentment per a que no es pegue a la paella.
Després de 5 o 6 minuts retirem del foc i ho deixem refredar uns minuts. Tallem el pa i afegim damunt la nata amb els xampinyons i el pernil. Li fiquem el formatge ratllat per damunt i l’orenga i ho fiquem al forn a 200º durant 5 o 10 minuts.
Menos cocinar y mas estudiar porfavor, que esta claro que esto se lo copias a Arguiñano.