Empanadilla de llangostí amb pimentó.
Ingredients: 
- Massa d’empanadilla
- Calamars
- Llangostí
- Palets de carranc
- Pimentó torrat
- Vi negre
- All
- Sal
- Oli
Pelem els llangostins i retirem el caps i les cues i les fiquem en una una paella a foc lent i amb oli abundant. Tallem els llangostins, els calamars i els palets de carranc en trossos menuts i piquem 1 o 2 alls.
Afegim els calamars i quan comencen a daurar-se afegim els llangostins, els palets i els alls. Afegim també pimentó torrat a tires (si es de llauna podem afegir també l’oli que porta) i una tassa de vi negre. Ho barrejem tot, retirem els caps i les cues i ho deixem a foc molt lent durant 4 o 5 minuts. Retirem l’oli sobrant i deixem refredar uns minuts abans de repartir-ho en les empanadilles. Les tanquem ajudant-nos d’una forqueta i les fregim en abundant oli calent (de 5 a 10 segons per banda).
@xoconsell: Si no volem fregir les empanadilles podem fer-les al forn pintant-les amb un poc d’oli
Deja un comentario
Comments 0