Empanadilla de llangostí amb pimentó

Empanadilla de llangostí amb pimentó.

Ingredients:

    • Massa d’empanadilla
    • Calamars
    • Llangostí
    • Palets de carranc
    • Pimentó torrat
    • Vi negre
    • All
    • Sal
    • Oli

Pelem els llangostins i retirem el caps i les cues i les fiquem en una  una paella a foc lent i amb oli abundant. Tallem els llangostins, els calamars i els palets de carranc en trossos menuts i piquem 1 o 2 alls.
Afegim els calamars i quan comencen a daurar-se afegim els llangostins, els palets i els alls. Afegim també pimentó torrat a tires (si   es de llauna podem afegir també l’oli que porta) i una tassa de vi negre. Ho barrejem tot, retirem els caps i les cues i ho deixem a foc molt lent durant 4 o 5 minuts. Retirem l’oli sobrant i deixem refredar uns minuts abans de repartir-ho en les empanadilles. Les tanquem ajudant-nos d’una forqueta i les fregim en abundant oli calent (de 5 a 10 segons per banda).

@xoconsell: Si no volem fregir les empanadilles podem fer-les al forn pintant-les amb un poc d’oli

Publicado el 9 de febrero de 2012 en Peix, Tapes y etiquetado en , , , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: