Hummus
Hummus
Ingredients:
- Cigrons Bollits
- All
- Llima
- Comí molt
- Oli
- Sal
- Pimentó picant
- Llet
- Llavors de sèsam tostat
- Cibulet
L’Hummus és bàsicament un puré de cigrons. És una recepta molt fàcil i ràpida de preparar. Buidem el pot de cigrons cuits en un recipient amb el caldo. Afegim un allet tallat a làmines, sal, oli, mig got de llet i el suc de mitja llima. Ho triturem tot amb una batedora fins aconseguir una textura suau i sense grumolls. A continuació afegim abundant comí i seguim triturant durant uns minuts.
Col·loquem el puré en un bol i ho deixem refredar a la nevera durant un hora. A l’hora de servir-lo li afegim per damunt unes culleradetes de comí, un poc de pimentó picant i sal. Afegim les llavors de sésam i piquem el cibulet. Afegim un poc d’oli i ja està llest per a servir.
@xoconsells:
- Per a donar-li una textura més fina al puré podem afegir-li oli d’estragó.
- La quantitat de comí que hi ha que afegir va a gust del consumidor. Mentre afegim el comí anem provant el resultat fins aconseguir el gust desitjat.
- L’hummus és un bon plat per a servir solament amb un poc de pa torrat, o per a acompanyar alguns plats de carn. També es pot servir amb carn picada macerada amb vi.
Publicado el 6 de febrero de 2012 en Tapes y etiquetado en cibulet, cigrons, comí, hummus, puré de cigrons. Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.
Deja un comentario
Comments 0