Hummus

Hummus

Ingredients:

  • Cigrons Bollits
  • All
  • Llima
  • Comí molt
  • Oli
  • Sal
  • Pimentó picant
  • Llet
  • Llavors de sèsam tostat
  • Cibulet

L’Hummus és bàsicament un puré de cigrons. És una recepta molt fàcil i ràpida de  preparar. Buidem el pot de cigrons cuits en un recipient amb el caldo. Afegim un allet tallat a làmines, sal, oli, mig got de llet i el suc de mitja llima. Ho triturem tot amb una batedora fins aconseguir una textura suau i sense grumolls. A continuació afegim abundant comí i seguim triturant durant uns minuts.

Col·loquem el puré en un bol i ho deixem refredar a la nevera durant un hora.  A l’hora de servir-lo li afegim per damunt unes culleradetes de comí, un poc de pimentó picant i sal. Afegim les llavors de sésam i  piquem el cibulet. Afegim un poc d’oli i ja està llest per a servir.

@xoconsells:

  1. Per a donar-li una textura més fina al puré podem afegir-li oli d’estragó.
  2. La quantitat de comí que hi ha que afegir va a gust del consumidor. Mentre afegim el comí anem provant el resultat fins aconseguir el gust desitjat.
  3. L’hummus és un bon plat per a servir solament amb un poc de pa torrat, o per a acompanyar alguns plats de carn. També es pot servir amb carn picada macerada amb vi.
Anuncios

Publicado el 6 de febrero de 2012 en Tapes y etiquetado en , , , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: