Espirals amb carxofa, pernil i nata
Ingredients:
- Espirals de pasta
- Carxofa
- Ceba
- Pernil
- Nata per a cuinar
- Oli
- Sal
- Nou Moscada
- Ou
Bollim les espirals amb aigua i un poc de sal i oli. Al mateix temps netejem les carxofes llevat-li el tronc, les puntes i les fulles exteriors. Les tallem i les afegim a una paella amb abundant oli i sal i ho deixem fregir a foc molt lent. Tallem la ceba en juliana i quan la carxofa comence a daurar-se l’afegim a la paella. Ho barrejem tot i passats uns minuts afegim el pernil a tires.
Passats 20 minuts retirem l’aigua de les espirals i afegim les carxofes amb la ceba i el pernil al perol. Afegim un brick de nata per a cuinar i un poc de nou moscada i esperem a que la nata comence a bollir. Afegim un ou i ho remenem tot fins que quede una salsa densa i espesa.
La próxima receta un dulce que no engorde