Empanadilles de botifarra amb puré de poma i pinyons

Empanadilles de botifarra amb puré de poma i pinyons

Ingredients:

  • Massa d’empanadilla
  • Botifarra
  • Porro o ceba
  • Pinyons
  • Puré de Poma
  • Oli
  • Sal

Retirem la pell de les botifarres i les fregim en una paella amb una cullerada d’oli a foc suau. Piquem mitja ceba o porro, ho afegim a la botifarra i ho barregem durant  5 minuts. Al mateix temps col·loquem la massa d’empanadilla en un lloc sec i pla i les untem amb el puréde poma. Quan la botifarra estiga ben fregida la fiquem damunt del pure i li afegim uns quants pinyons.

Tanquem les empanadilles fent pressió amb una forqueta per a que queden ben tancades i les les fregim en una paella amb abundant oli calent durant 5 o 10 segons per cada banda.

Anuncios

Publicado el 2 de febrero de 2012 en Tapes y etiquetado en , , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: