Amanida amb pit de pollastre i pinya

Amanida amb pit de pollastre i pinya

Ingredients:

Lletuga –
Pit de pollastre –
Pinya –
Xampinyons –
Tàperes –
Sal –
Oli –
Pebre –
Salsa de Soja –

Tallem i rentem amb aigua les fulles de lletuga i les col·loquem a un bol o plat ample. A continuació condimentem amb sal i pebre els pits de pollastre i els torrem a una planxa amb una culleradeta d’oli. Al mateix temps rentem i tallem els xampinyons i els afegim a la mateixa planxa en companyia dels pits de pollastre. Quan estiga tot ben daurat ho retirem i afegim els xampinyons al bol de la lletuga.

Ara torrem a la planxa les rodanxes de pinya mentre tallem a tires els pits de pollastre i els afegim al bol en companyia de les tàperes. Quan la pinya estiga daurada la tallem a trossos i ho barregem tot.

Per últim condimentem l’amanida amb sal, un poquet d’oli i la salsa de soja. Deixem reposar uns minuts i ho servim.

Anuncios

Publicado el 30 de enero de 2012 en Amanides y etiquetado en , , , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: