Salsa Pesto

El  Pesto és una salsa d’origen italià que es prepara amb el morter i que porta all, oli, sal, pebre, formatge,  pinyons i alfàbrega. És una salsa ideal per a acompanyar plats de pasta freds, com espaguetis, tallarins o macarrons i també per a preparar amanides.

Es tallen els alls (de 1 a 3 al gust). Els fiquem al morter i els piquem junt amb l’alfàbrega, la sal, els pinyons, el formatge i una mica de pebre. A continuació afegim oli, ho barregem tot i ho deixem macerar per a que agafe sabor.

 

 

 

 

 

 

 

@xoconsells:

  1.  Per a donar-li més sabor i aroma és recomanable preparar la salsa amb fulles d’alfàbrega fresques.
  2.  Una variant d’esta salsa és el Pesto Roig que és prepara substituint l’alfàbrega i l¡all per tomaques seques i pimentó.
  3. El formatge tradicional és el Parmesà, però podem preparar-la amb diferents tipus de formatges per tal de donar-li diversos sabors.
Anuncios

Publicado el 26 de enero de 2012 en Salses. Añade a favoritos el enlace permanente. Deja un comentario.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: