Espaguetis amb calamars i setes al pesto
Espaguetis amb calamars i setes al pesto
Ingredients:
Fiquem l’aigua al foc i quan comence a bollir afegim una mica d’oli i sal. A continuació afegim els espaguetis [100-150 g. per persona] durant 15 o 20 minuts. Mentrestant tallem els calamars a tires i els xampinyons a làmines i els fregim amb dos cullerades d’oli en una paella.
Quan els calamars i xampinyons agafen color, tallem els palets de calamar i els afegim a la paella amb les passes i alguns pinyons i acabem de fregir-ho tot junt.
Escorrem els espaguetis i els barregem amb el sofregit de calamars i setes. Afegim les nous i deixem refredar uns minuts mentre preparem la salsa.
El Pesto és una salsa d’origen italià que es prepara amb el morter i que porta all, oli, sal, pebre, formatge, pinyons i alfàbrega.
Es tallen els alls (de 1 a 3 al gust). Els fiquem al morter i els piquem junt amb l’alfàbrega, la sal, els pinyons, el formatge i una mica de pebre. A continuació afegim oli, ho barregem tot i ho deixem macerar.
Passats uns minuts afegim la salsa a la pasta i remenegem fins a que quede ben repartida.
@xoconsells:
- Aquest és un plat que es pot servir tant fred com calent. Podeu posar la pasta en un wok, paella o perol i donar-li un colp de calor al mateix temps que afegim la salsa pesto.
- Per a donar-li més sabor i aroma és recomanable preparar la salsa amb fulles d’alfàbrega fresques
Publicado el 26 de enero de 2012 en Pasta. Añade a favoritos el enlace permanente. Deja un comentario.
Deja un comentario
Comments 0